Skovarbejde med hest

Udtrækning af træ med hest i skoven, og anden skovarbejde med hest er opgaver vi gerne løser.

Skovarbejde med hest giver mulighed for at få træstammer trukket ud fra skoven, der hvor man ønsker at skåne miljøet og hvor de store skovmaskiner ikke kan komme til.

Kontakt os for nærmere oplysninger på tlf. 2212 9252 eller 2046 9581

link til videos:

https://www.youtube.com/watch?v=DxyNulI-4cE&feature=share

http://www.fritidsmarkedet.dk/artikel/92065-hestearbejde-skaner-skoven

Eksempel på opgave

I naturfølsomt område, hvor der skal udtyndes og de store skovvogne kan komme til på de faste skovveje, kan vi trække træet frem til det faste spor –således vi i samarbejde med skovmaskinerne får ryddet skovbunden for stammer der ellers kan være svære at får ud.

 

ARBEJDE MED HESTE OG MENNESKER MED SÆRLIGE BEHOV                                                                                

 

Vi anvender heste som trækkraft for at skåne miljøet, og vi kan komme frem, hvor de store maskiner ”fylder for meget”, eller efterlader for dybe spor og behov for reetablering.

Vi kan tilbyde, for at løse opgaver i skov, natur og miljøfølsomme områder.  

Mennesker med særlige behov har finder ofte ro ved at arbejde/være i naturen med dyr – især er hestenes væsen kendt for at give en god og gavnlig kontakt og tilknytning. Når vi løser opgaver med hestene kan vi tilbyde at have 1-2 personer med. Opgaverne vil være at hjælpe med klargøring til opgaveløsning og være ved hestene når de arbejder.

Som eksempler kan vi nævne, at vi med vor udkørselsvogn, der har hydraulisk kran, kan transportere stammer og kvas fra skovbunden til kørefast vej. Jeg har erfaring i at arbejde med unge mennesker med særlige behov fra jobs på døgninstitutioner, og jeg har tidligere haft praktikanter med til hestevognskørsel.

Jeg håber dette kan have interesse og jeg kommer gerne til et møde, med yderligere information og er gerne behjælpelig med løsningsforslag og ideer til eventuelle opgaver. Jeg arrangerer gerne en demonstrationsdag, hvis det kan have interesse.

Det grej jeg er i besiddelse af kan transporteres på vor lastbil og trailer, så afstand er ikke den store udfordring.